Ιστορία

Η επιχείρηση Siamos Medical ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Ν. Σιάμο, το έτος 2012 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι Αττικής, με σκοπό την παροχή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς και Βιοϊατρικής Τεχνικής Υποστήριξης.

Λίγους μήνες από την έναρξη της πιστοποιήθηκε με ISO 9001, ISO 13485 καθώς και με την ΔΥ8/1348, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Έως το τέλος του 2013 αναπτύχθηκαν πλήρως το τμήμα Διασφάλισης της Ποιότητας, το τμήμα Πωλήσεων και Τεχνικό τμήμα, με προσωπικό πολυετούς εμπειρίας στο χώρο και τελευταίας γενιάς εξοπλισμό, ο οποίος διακριβώνεται και αναβαθμίζεται ετησίως.

Επιπλέον καταφέραμε συνεργασία με διαπιστευμένους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών μας. Οι υψηλών προδιαγραφών παροχές μας σε προσιτές τιμές, σε συνδυασμό με την ανάγκη της αγοράς για ανταγωνιστικές τιμές μας καθιέρωσε από την πρώτη χρονιά σε μια δυνατή πρωτοεμφανιζόμενη επιχείρηση. Στην Ελλάδα της κρίσης καταφέραμε να δραστηριοποιηθούμε σε αρκετά μεγάλο εύρος στο χώρο της υγείας, προμηθεύοντας και εξυπηρετώντας μερικά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές της χώρας.

Κατά την ίδρυση ο κύριος στόχος ήταν – και παραμένει ο ίδιος – , η άρτια εξυπηρέτηση των δημοσίων νοσοκομείων, των ιδιωτικών κλινικών, των ιδιωτικών ιατρείων, κτλ. τόσο στην παροχή αξιόπιστων πιστοποιημένων προϊόντων, όσο και στην υποστήριξη τους μετά την πώληση.